5200 Odense V

Højbjergvej 150

Ring til os

Send os en mail

Tapetsering

HjemTapetsering

Malerfirmaet Color Paint ApS

Opsætning af tapet 

Skal der ske noget nyt på væggene? Få hjælp til alle former for tapet på Fyn.

Vores lærred eller dit kunstværk

Der findes mange former for tapet. Det mest almindelige er tapet eller filt som underlag for maling. Her foretrækker vi at stå for underlaget for vores malerarbejde, så vi kan sikre kvaliteten hele vejen gennem projektet.

Tapet kan også anvendes som vægbeklædning med et kunstnerisk udtryk. Hvad end det er et tapet med mønster eller fototapet, er det vigtigt for udtrykket, at samlingerne passer sammen. Det er du sikker på, ved at vælge professionelle som os til opgaven. Vi kan klare alle former for tapetsering.

 

En pris på hele projektet

En fordel ved at lade os stå for hele projektet med tapetsering og efterfølgende maling er, at vi kan skabe det bedste resultat, når vi står for det hele, fordi vi kender processerne og ved, hvordan det skal gøres.

En anden fordel er, at vi kan give en pris på hele projektet. Vores pris dækker eventuel nedrivning af eksisterende tapet, opsætning af filt og maling eller kunsttapet. Vi medregner også alt fra afdækning og oprydning. Vi giver dig en fair pris på hele projektet, som vi baserer på teknologi og erfaring, derved undgår du overraskelser undervejs.

Skal der professionelle hænder på dit næste tapetseringsprojekt? Ring og fortæl os, hvad vi kan gøre for dig.

Malerfirmaet Color Paint ApS

Udfyld nedenstående formular og bliv kontaket inden for en time

 


  Color Paint – et godt valg:

  Derfor skal du vælge os

  Kvalitet og stolte håndværkere

  Kvalitet er udgangspunkt for alt, hvad vi laver. Vi er stolte af vores arbejde, og det kan du se på det, vi maler.

  God service

  Vi er altid klar ved telefonen eller på mail og giver dig en hurtig og effektiv plan for din maleropgave. Vi fylder kun vores kalender i det omfang, at der er plads til ordentlig kvalitet hos alle vores kunder.

  Gennemsigtighed og fair priser

  Vi baserer vores tilbud på dit projekt på teknologi og erfaring, hvilket giver dig et godt, gennemtænkt tilbud, der dækker hele projektet.

  Helhedsløsninger

  Vi står for alt fra fuldspartling til alle former for tapetsering og lettere gulvafslibning.