5200 Odense V

Højbjergvej 150

Ring til os

Send os en mail

Flyttelejligheder

HjemFlyttelejligheder

Malerfirmaet Color Paint ApS

Klargøring af flyttelejligheder

Malerfirma med stor erfaring inden for flyttelejligheder. Color Paint ved, hvad der skal til.

Professionel klargøring af flyttelejligheder

Vi ved, hvad der skal laves, når en lejlighed skal gøres klar til flyttesyn. Har du en flytterapport, tager vi udgangspunkt i den og gør lejligheden klar. Vi kan klare alt fra malerarbejdet til lettere gulvafslibning og et lag lak. Hos Malerfirmaet Color Paint er flyttelejligheder vores ekspertiseområde. Vi har blandt andet samarbejde med større ejendomsfirmaer.

Bliv klar til flyttesyn: Fra brugt til ny

En klargøring af flyttelejlighed er en nulstilling. Et liv i en lejlighed sætter sine spor både på gulvet, loftet og væggene, og det er helt naturligt. En klargøring til flyttesyn giver derfor et nyt udtryk i en lejlighed, så den er klar til at skifte ejere og være hjem for nye beboere.

Det er vigtigt i flyttelejligheder, at standarden altid er den samme, og at punkterne i flytterapporten altid kan tjekkes af. Det har vi hos Color Paint helt styr på. Både hvis vi står med flytterapporten i hånden, eller hvis vi skal tage udgangspunkt i vores store erfaring.

Har du brug for kvalitetsbevidste malere til at varetage klargøring af flyttelejlighederFyn? Det er vores ekspertiseområde – ring til os og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Malerfirmaet Color Paint ApS

Udfyld nedenstående formular og bliv kontaket inden for en time

 


  Color Paint – et godt valg:

  Derfor skal du vælge os

  Kvalitet og stolte håndværkere

  Kvalitet er udgangspunkt for alt, hvad vi laver. Vi er stolte af vores arbejde, og det kan du se på det, vi maler.

  God service

  Vi er altid klar ved telefonen eller på mail og giver dig en hurtig og effektiv plan for din maleropgave. Vi fylder kun vores kalender i det omfang, at der er plads til ordentlig kvalitet hos alle vores kunder.

  Gennemsigtighed og fair priser

  Vi baserer vores tilbud på dit projekt på teknologi og erfaring, hvilket giver dig et godt, gennemtænkt tilbud, der dækker hele projektet.

  Helhedsløsninger

  Vi står for alt fra fuldspartling til alle former for tapetsering og lettere gulvafslibning.