5200 Odense V

Højbjergvej 150

Ring til os

Send os en mail

Fuldspartling

HjemFuldspartling

Malerfirmaet Color Paint ApS

Få færdiggjort nybyg- eller renoveringsprojektet

Malerfirmaet Color Paint kan klare hele processen fra spartling til tapetsering og til afsluttende maling

Fuldspartling er et vigtigt fundamentet

Vi er meget mere end bare malere. Vi er professionelle håndværkere, der kan hjælpe dig hele vejen fra rå vægge og lofter til færdige omgivelser. Nybyggeri og omfattende renoveringsprojekter kræver fuldspartling af vægge og lofter, for at du ender med den rigtige effekt.

Fuldspartling er første step på vejen til et tilfredsstillende resultat. Vi klarer gerne både det og de efterfølgende steps med tapetsering med filt og maling eller kunsttapet.

Det rigtige udstyr giver de bedste resultater
Hvorfor vælge Malerfirmaet Color Paint til opgaven? Vi går op i kvalitet, og med fuldspartling sikrer vi det bedste fundament for, at vi kan fuldføre opgaven med det resultat, vi går på arbejde for at levere.

En anden grund til at vælge os er, at vi har et spartelanlæg. Det gør det hurtigt og nemt at udføre fuldspartling på den rigtige måde. Det er en effektiv proces, som sparer dig for en masse timer, og det giver stadig samme gode resultat.

Står du med nybyggeri eller et renoveringsprojektFyn, og har du brug for hjælp til at komme i mål? Ring til os og lad os få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Malerfirmaet Color Paint ApS

Udfyld nedenstående formular og bliv kontaket inden for en time

 


  Color Paint – et godt valg:

  Derfor skal du vælge os

  Kvalitet og stolte håndværkere

  Kvalitet er udgangspunkt for alt, hvad vi laver. Vi er stolte af vores arbejde, og det kan du se på det, vi maler.

  God service

  Vi er altid klar ved telefonen eller på mail og giver dig en hurtig og effektiv plan for din maleropgave. Vi fylder kun vores kalender i det omfang, at der er plads til ordentlig kvalitet hos alle vores kunder.

  Gennemsigtighed og fair priser

  Vi baserer vores tilbud på dit projekt på teknologi og erfaring, hvilket giver dig et godt, gennemtænkt tilbud, der dækker hele projektet.

  Helhedsløsninger

  Vi står for alt fra fuldspartling til alle former for tapetsering og lettere gulvafslibning.