5200 Odense V

Højbjergvej 150

Ring til os

Send os en mail

Gulvafslibning

HjemGulvafslibning

Malerfirmaet Color Paint ApS

Gulvafslibning af flyttelejligheder og private hjem på Fyn

Malerfirmaet Color Paint sørger for gulvafslibning af dine gulve

En professionel løsning: giv dine gulve nyt liv

Gulvafslibning og lakering kan være et omfattende projekt, der kræver flere forskellige processer. I stedet for at skulle have fat i forskellige fagpersoner kan vi i Malerfirmaet Color Paint stå for det hele – lige fra lettere gulvafslibning og lakering af gulvet, så det fx er klar til flyttesyn.

Gulvafslibning og lak giver gulvet et friskt og nyt udtryk. Vi udfører det primært som en del af vores klargøring af flyttelejligheder, men har du et gulv, der trænger til at blive frisket op, kommer vi altid gerne og ser på, om vi kan løse opgaven.         

 

Vi hjælper med den bedste løsning

Vi tager altid ud og ser på opgaven, inden vi giver et tilbud. Vurderer vi, at det ikke er inden for vores kompetencer, kan vi stå for at indhente et tilbud fra den rigtige fagperson. Herefter kan vi give dig et samlet tilbud på hele projektet.

Vi benytter kun samarbejdspartnere, som vi har kendskab og tillid til. Det hjælper os med at sikre, at vi altid kan hjælpe dig til den bedste løsning, også når vores kompetencer ikke rækker.

Mangler du en helhedsløsning med gulvafslibning af flyttelejlighederFyn? Ring til os og fortæl, hvad vi kan gøre for dig.

Malerfirmaet Color Paint ApS

Udfyld nedenstående formular og bliv kontaket inden for en time