Maling af flyttelejlighed i Odense - Malerfirma Color Paint

Lad mig komme ud og give dig et uforpligtende tilbud på maling af din flyttelejlighed – Lorena Langberg

 

Maling af flyttelejlighed – Maling af lejlighed fra fraflytning

Vi hjælper ejere af udlejningsejendomme, ejerforeninger og andelsboligforeninger med maling af lejligheder ved fraflytning.

Hvis du har fået en pris på maling af flyttelejlighed fra din udlejer eller boligforening, kan det være en god ide at tage en snak med os, inden du accepterer udlejers tilbud om maling af din lejlighed ved fraflytning. Vi kan ofte udføre opgaven 20-30% billigere!

Vi har 20 års erfaring indenfor mange typer malerarbejde, så du kan være helt tryg ved at vælge Color paint som fast leverandør på maling af dine flyttelejligheder.

Ved hvert projekt udarbejder vi et prisoverslag og du får en dato for færdiggørelse, så den ny lejer kan blive informeret om indflytningsdato. Vi har hele tiden det fulde overblik over projektet, så du slipper for bekymringer og kan koncentrere dig om andre ting. Og eg holder dig løbende opdateret om projektet.

Vi tilbyder ikke kun hjælp til maling af flyttelejligheder. Hos Color Paint har vi mange års erfaring med erhvervskunder. Vi udfører malerentrepriser for murerfirmaer, entreprenører og arkitekter. Derudover hjælper vi kontorejendomme, firmaer og offentlige kontorer med små og mellemstore malerprojekter.

 

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for en time!

Kontakt malerfirma Color Paint for maling af flyttelejlighed i Odense

    top