Color Paint – din professionelle malermester i Odense

Pris og kvalitet hænger sammen, og leder du efter en dygtig malermester i Odense, er det sjældent en god ide at gå efter den billigste løsning. Ofte er det sådan, at pris og kvalitet hænger sammen.

Hvis du går efter den billigste løsning, risikerer du, at få en løsning, hvor du er nødt til at få malet igen efter nogle få år. Men hvis du ønsker et flot resultat i en høj faglig kvalitet, skal du gå efter et erfarent malerfirma med gode referencer – så får du et malerarbejde, som er helt i top.

 

Se eksempler på priser på malerarbejde

 

Du sparer penge ved at sætte en rigtig malermester på opgaven

Når vi skal beregne en pris på dit malerarbejde, er der flere forhold, vi som professionel malermester skal overveje, for at vi kan nå frem til en pris på dit malerarbejde.

Nogle malerfirmaer arbejder med standardpriser, men det synes vi ikke er en seriøs tilgang til opgaven. Hos Color Paint vil du altid få et skræddersyet tilbud, og vi vil altid komme ud og besigtige opgaven, inden vi giver dig et fast tilbud.

For at give dig den rigtige pris på dit malerarbejde, skal skal vi kigge på størrelser og typer af overflade, og hvor meget der eventuelt skal repareres. I nogle tilfælde skal der også bruges bestemte materialer eller udstyr vi skal ud at leje.

For at du kan få en ide om prisen, har vi lavet en side med oversigt over ca. priser på malerarbejde, hvor du kan få en god ide om, hvad et malerarbejde skal koste.

Malerfirma Color Paint - Malerfirma i Odense

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for en time!

   

  Få et uforpligtende tilbud på din maleropgave

  Hos Color Paint hjælper vi gerne med enhver maleropgave, uanset om den er lille eller stor. Så ønsker du en pris på malerarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os og høre, hvad vi kan tilbyde dig.

  Du kan ringe nu på telefon: 25 94 19 29 eller skrive på info@colorpaint.dk – så giver vi dig et gratis tilbud på din maleropgave.

   

  Privatlivspolitik – gå til side om privatlivspolitik

   

  Uforpligtende tilbud

  Tilfredshedsgaranti

  3 års garanti

  Betaling når arbejdet er godkendt

   

  En Rigtig Maler i Odense - Medlem af Danske Malermestre

  En Rigtig Maler – En del af Danske Malermestre

  Vi er med i sammenslutning af Danske Malermestre, der organiserer malerfagets superliga – os med styr på tingene!. Vi er dermed omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksæssigt korrekt udfør malerarbejde. Vi har styr på overenskomst og sørger for et optimalt arbejdsmiljø med godkendte produkter af hensyn til vores malere og vores kunder.

  Læs mere om En Rigtig Maler

  top